2022-05-25 09:12:11• hírek • Szatmár.ro

Elhunyt Călin Durla helyi tanácsos, volt főtanfelügyelő

Hosszas betegség után kedden éjszaka elhunyt Călin Durla, helyi tanácsos, Szatmár megye volt főtanfelügyelője, matematikatanár – tájékoztatott a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal közleménye.

Szatmárnémeti egy értékes embert veszített, aki szakértelmével és rendkívüli munkabírásával rengeteget tett városunk fejlődéséért és a szatmári oktatás színvonalának javításáért. Távozásával pótolhatatlan űrt hagy maga után a Helyi Tanácsban és a szíveinkben egyaránt. Részvétünk a gyászoló családnak, nyugodjék békében! – olvasható a polgármesteri hivatal tájékoztatásában.


Kereskényi Gábor polgármester így fogalmazott a néhány éve még főtanfelügyelőként dolgozó Durla halála kapcsán: „Megrendüléssel értesültem barátom, Călin Durla, korábbi Szatmár Megyei Főtanfelügyelő haláláról. Távozásával a szatmárnémeti közösség és a Helyi Tanács egy remek szakembert veszített el, aki pedagógusként és tanácsosként is rendkívüli erőfeszítéseket tett a szatmári oktatás javításáért. Több volt számunkra mint kolléga és barát, hiszen elhivatottságával és energiájával mindenkit megmozgatott a környezetében. Szomorú nap ez egész Szatmárnémeti és minden ismerőse számára. Részvétem a gyászoló családnak, nyugodjék békében!”

Călin Durla mindössze 52 éves volt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: